top of page

ÚJSZÜLÖTT Fotózás

A világ egyik legszuperebb érzése tudni azt, hogy babátok érkezett. Ezt a nagyszerű dolgot meg kell örökítened...valamivel, ami örök emlék és büszkén mutathatod majd meg gyerkőcödnek, ha nagyobb lesz. Fényképeket arról, amikor még csak pár napos volt. Újszülött fotózással életetek ezen csodaszép időszakát teheted örökké emlékezetessé. Gyermeked nem marad olyan picike, hogy sokáig elfér egy kézben, hamar megnőnek.

Egy újszülött érkezése a legszebb dolog a világon! Nekem is csodálatos érzés megörökíteni az első pillanatokat a picik életében!

Kedves Anyukák❣️Tudom tudom… nem vagytok fotogének frissen szülve, itt ott fáj, szarkaláb és társai….Ezeken NE stresszeljetek, ezek miatt NE mondjátok le vagy toljátok a fotózást! Ezek a pillanatok soha nem hozhatók vissza, meg fogjátok bánni, tapasztalatból írom sajnos… NE érdekeljen a pocakod (mellkastól felfelé készülnek a családi képek vagy takarásban), szarkaláb ( egy gombnyomás és eltűnik), kusza haj (megyek megigazitom) , fáradt arc/szemek (van rá megoldás)! 

DSC_1870.jpg

"ITT VAGYOK"

115€

37.900Ft

1 óra fotózás a stúdióban

15 db kép CSAK a piciről

2 különböző kiegészítő/fekhely

1 háttér

Az újszülött 14 napos koráig tudom garantálni a legjobb újszülött fotókat! De ha kicsúsztok ebből az időből, 1 hónapos koráig szól a csomag

DSC_2067.jpg

"EGYÜTT VAGYUNK"

145€

47.800Ft

1,5 óra fotózás

40 db kép online

Stúdió vagy az újszülött otthona

LifeStyle/HomeStúdió is elérhető

Újszülött képek

Közös képek a szülőkkel

2 háttér

3 különböző kiegészítő/fekhely

Az újszülött 14 napos koráig tudom garantálni a legjobb újszülött fotókat! De ha kicsúsztok ebből az időből, 1 hónapos koráig szól a csomag

DSC_1301.jpg

"MINDANNYIAN EGYÜTT"

165€

54.400Ft

Max.2,5 óra fotózás

80 db kép online

Stúdió vagy az újszülött otthona

LifeStyle/HomeStúdió is elérhető

Újszülött és családi fotók

Testvérek, nagyszülők

2 háttér

3 különböző kiegészítő

Az újszülött 14 napos koráig tudom garantálni a legjobb újszülött fotókat! De ha kicsúsztok ebből az időből, 1 hónapos koráig szól a csomag

Hány naposan ajánlott a fotózás?

Újszülöttek fotózását  5-14 napos kor között szokták javasolni. Ez azért is fontos, mert ilyenkor még mélyen alszanak a picik és könnyebben lehet mozgatni őket anélkül, hogy felébrednének. 2 hetes kor után sok baba már elkezd hasfájós lenni és nagyon könnyen megébrednek, ha megmozdítjuk őket. Mivel nem mindig engedi az anyukák egészségi állapota, vagy a Picit később engedik csak ki a kórházból, így lehetőséget is tudok adni, hogy ezt az időt a baba 1 hónapos koráig ki lehet húzni. Viszont a baba 2 hetes kora utáni fotózás során, nem tudom biztosítani azt, hogy "tökéletes alvós/pózolós" fotók fognak készülni.

Meddig tart egy újszülött fotózás?

Átlagban másfél óra de 2-3 óra is lehet! (3 csomagból választhattok). A kis Főnök az, aki leginkább diktál. Pici babák esetében nagyon kiszámíthatatlan minden. Rugalmasnak kell lenni és iszonyat türelmesnek. Megeteted aztán alszik, aztán kakil egyet, majd felkel, tisztába teszed, de újra éhes lesz és újra eszik, büfizik és így tovább...  Ki kell várni a megfelelő pillanatot. De ne idegeskedj! Én fel vagyok erre készülve, türelmesen ki várom a megfelelő pillanatot. 

Családi/testvéres képek is készülnek?

Természetesen! Ez hozzátartozik ha ilyen csomagot választasz.

A legjobb ezekkel a képekkel kezdeni, mert a család hamar beleun, vagy más érdekli majd a testvéreket. 

Hol lenne a fotózás?

Lehet nálatok, a saját megszokott környezetben fotózni, ilyenkor biztosan minden ott van, ami kellhet ez alatt a pár óra alatt (viszont ebben az esetben nagy valószínűséggel a családom is velem tart, ha nem esik az eső akkor kint megvárnak). Ha ti jönnétek hozzánk, jó idő esetén addig a testvérek játszhatnak lent az udvaron, vagy bent szívesen játszik velük a kisfiam, van játék, párom is szívesen beszélget addig az apukákkal. HomeStúdió (otthoni kiszállás) esetén Siget in der Wart 10km-s környékén ingyen, távolabb 0,50€/km áron megyünk (Mo-n 90Ft/km).

Mi van betegség esetén?

Mivel egy újszülött egészsége még nagyon törékeny, ezért a kellékek higiéniájára és saját+családom egészségére nagy gondot fordítok. Amennyiben nem érzem magam tökéletesen egészségesnek rögtön tudatom veletek és a fotózást ennek függvényében áttesszük egy másik időpontra. 

Fotózásra bejelentkezés hogyan zajlik?

A legjobb ha már előre tervezel és a terhesség alatt felkeresel, esetleg ha nálam volt kismama fotózás, már akkor jelzed szándékod. Ilyenkor beírom a naptáramba azt a dátumot, amire ki vagy írva, de ugye a babák érkezése még egy előre programozott császár esetében sem 100%-ig biztos, éppen ezért én teljesen rugalmas vagyok. Ha megszületett a pici, 1-2 napon belül értesíts kérlek és keresünk egy dátumot a fotózásra. 

Neked már megszületett a babád, nem jelentkeztél be korábban?

Nehézkes a dolog, de lehet épp szerencsés vagy, mert éppen lenne szabad időpont, akkor megoldható. Szűkös az idő, amikor már kibújt, ezeket a korai pillanatokat később már nem lehet megörökíteni, nincs az hogy 1 hónap múlva gyere és megcsináljuk. Ezek egyszeri megismételhetetlen pillanatok, de igyekszem segíteni. 

Fotózás után mikor kapjátok meg a képeket?

A legtöbbször már a fotózás napján elkezdem a munkát, válogatok, retusálok. Általában már nap végére pár fotóval el szoktam készülni. Amik már készen vannak, egy online tárhelyre töltöm fel. Kaptok egy linket és ezzel tudtok majd belépni. Ezt a mappát csak ti látjátok és azok akiknek a linket külditek. Innen eredeti formátumban tudjátok letölteni a fotókat. Folyamatosan töltöm fel őket, ahogy elkészülnek. Ez az idő lehet 2 nap de lehet 10 is. Attól függően volt e még másik/vagy több fotózás is. Ha voltál nálam kismama fotózáson is és most újszülött fotózás esetén is találkozunk, akkor fotókönyvet adok ajándékba a két fotózásról.

Hogyan fizessetek és mikor?

VÁLTOZÁS! 2023-tól MINDEN csomag 40%-ának befizetésével lehet időpontot megbeszélni. Én mindenképp foglalom a megbeszélt időpontot, bármi közbe jön, kérlek jelezzétek. Az előleg nem jár vissza teljes lemondás esetén, másik időpontra átrakható!

Fizetni a fotózás napján tudtok készpénzben vagy utalással.