top of page

BABA és GYERMEK fotózás

DSC_0657.jpg
DSC_0726.jpg
DSC_0689.jpg

BABA/GYEREK Fotózás

Nem egyszerű a gyerekfotózás, sok türelmet igényel a fotós és a szülők részéről is.

A kicsiknek nem mondhatod meg hogy csinálj így, vagy úgy, meg maradjon ott ahová lerakod. A fotós megpróbálja a szülőkkel együtt kihozni a megfelelő pillanatot és elkapni azt.

Ilyenkor mindenki dolgozik, még a szülők is.

Sokszor mondják: "jól elkapott pillanat". Igen, jól megteremtett és elkapott pillanat.

A gyermekfotózás nem egyenlő az újszülött fotózással! Az újszülött fotózásról bővebben olvashatsz az ÚJSZÜLÖTT galériában.

_DSC5346.jpg

"MINI"

69€

20.700Ft

30 perc fotózás stúdióban

vagy kültéren

kb 20 db kép csak a babáról/gyermekről/tesókról

többféle kiegészítő/fekhely

1 hónapos kortól 18 éves korig

CABA5CC8-6C02-4968-8979-7D4F648800B5.JPEG

"BABYSHOOTING PASS"

19€/hó

5.700Ft/hó

20 perc fotózás/havonta

3 db különböző beállított kép

ugyanazzal a háttérrel/dekorációval havonta

Stúdióban vagy a baba otthonában

AJÁNDÉK "12 hónapos" képkeret

pecsétgyűjtés a baba "útlevélbe"

 

1-12 hónapos korig,

havonta 1 fotózás

Mikor érdemes baba vagy gyermek fotózást készíteni?

Bármikor, amikor szeretnétek! Akár megörökíthetitek a babát különböző fejlődési szakaszaiban, de egy közeledő ünnepi fotózást is lehet igénybe venni. Az utóbbival a nagyszülőket, rokonokat is meg tudjátok ajándékozni szép képekkel a babátokról. Az első húsvét, anyák és apák napja, első karácsony is olyan esemény, amit érdemes megörökíteni. Minden ünnepnek meg van a hangulata. 

A baba fejlődési szakaszai, amit érdemes lehet megörökíteni:

  • Újszülött kor: 5-14 naposan, bővebb információk az ÚJSZÜLÖTT galériában

  • 3-4 hónapos kor: Ekkor már képesek a fejüket megtartani, háton fekve rugdalóznak, kapálóznak kezükkel és kis lábukkal. Cuki fotókat lehet készíteni róluk.

  • 6-8 hónapos kor: A baba képes ülni, ilyenkor már változatos fotókat lehet készíteni róluk. Sokat lehet mókázni velük, könnyebb a nevettetés, megfog tárgyakat.

  • 12 hónapos kor: Kihagyhatatlan az első születésnap megörökítése. 3 féle csomagot is találsz az ajánlatok közt. Ekkor kis tortát kap a csöppség amit ő maga fedezhet fel, kenheti ahova szeretné. A tortarombolás végét fürdéssel is lehet zárni, jó móka a kicsiknek.

Hol legyen a fotózás?

Lehet stúdiós/hátteres vagy a szabadban (időjárástól függően), de LifeStyle (háttér nélküli, a baba természetes közegben van pl kiságyban, szőnyegen,szobájában stb.) stílusban is készülhetnek. Benti fotók készítésére különböző háttereim vannak ami folyamatosan bővül és dekorációk, kiegészítők is rendelkezésre állnak. HomeStúdió (otthoni kiszállás) esetén Siget in der Wart 20km-s környékén ingyen, távolabb 0,50€/km áron megyünk.

Mit hozzatok magatokkal?

A fotózás alatt végig szórakoztatni kell a kicsit, hogy természetes és elkapott mosolyok születhessenek, így legfőképp a vicces éneteket hozzátok kedves szülök magatokkal. Hozhattok buborékfújót (bár legtöbbször van nálam is), valami zenélő játékot, vagy "babahangszert", ezekkel le lehet kötni a figyelmét. Elhozhatod a kedvenc játékát, esetleg egy újat.

Mibe öltöztessed a gyermeked?

A legfontosabb amit nézni kell, a háttér színe, ehhez lenne jó ha passzolna a színösszeállítás. Ha lehet, kerülni kell a túlzottan sok mintát/feliratot, mert elveszi a figyelmet a gyermekről. Pár kis ruhával, szoknyával, kiegészítővel én is rendelkezem, nézz körbe itt is.

Családi/testvéres képek is készülnek?

Ez most nem családi fotózás: testvéres képek, Baba-gyermek.  Családi fotózásról a CSALÁD galériában olvashattok. 

Fotózás után mikor kapjátok meg a képeket?

A legtöbbször már a fotózás napján elkezdem a munkát, válogatok, retusálok. Általában már nap végére pár fotóval el szoktam készülni. Amik már készen vannak, egy online tárhelyre töltöm fel. Kaptok egy linket és ezzel tudtok majd belépni. Ezt a mappát csak ti látjátok és azok akiknek a linket külditek. Innen eredeti formátumban, ingyenesen tudjátok letölteni a fotókat. Folyamatosan töltöm fel őket, ahogy elkészülnek. Ez az idő lehet 2 nap de lehet 10 is. Attól függően volt e még előtte nap, aznap vagy másnap egy másik fotózás. 

Hogyan fizessetek és mikor?

2023-tól a csomag 40%-ának befizetésével lehet időpontot/fotózást foglalni. Teljes lemondás esetén nem jár vissza! Én mindenképp foglalom a megbeszélt időpontot, bármi közbe jön, kérlek jelezzétek időben.

Fizetni a fotózás napján tudtok készpénzben vagy utalással. Bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám!