top of page

Bemutatkozás

 Fotós vagyok! Élvezem! Szeretem amikor boldoggá tehetek valakit a fotóimmal! Nagyon szeretem a természetes/elkapott pillanatokat megörökíteni! És ez boldoggá tesz! 

10 éves voltam amikor a “retro filmes” kis fényképezőgépet átvettem szüleim kezéből. Megismerkedtem a kis kütyüvel és azóta nehezen rakom le a kezemből..(persze ahogy változtak az évek és én is, úgy változott a “fotógép” is. 14 évesen az első “fizetésemből” egy kompakt fényképezőgép vettem.  Több fotópályázatra is sikeresen pályáztam. Egyre jobban éreztem, fejlődni kell. 

Visszakanyarodva, középiskola után ahol már eleve média szakon tanultam, tovább tanultam Újságírói OKJ-s képzésen. Itt nem csak újságírást tanultam; reklámot, fotózást, filmezést...  Szakmai gyakorlaton egy helyi tévénél voltam és rádióban. Itt együtt dolgoztam az RTL klub munkatársaival is, az operatőrtől is sokat tanultam fotózás és filmezés terén.  Az iskolában iskola tévét készítettem.

Tanulmányaim után egy nagy rendezvényszervező csapatba is bekerültem; rendezvényekre/fesztiválokra jártam fotózni. Volt, hogy hírességekkel készítettem interjúkat. Imádtam ezt, VIP-s voltam, mindenhova mehettem. Sok embert megismertem ezekben a körökben. Így történt az is, hogy klippet is készítettem egy győri énekesnek. 

Aztán eljött 2020.... A kisfiammal voltam itthon szülési szabadságon, amikor megjelent ez a vírus... Volt időm gondolkodni, mit kezdjek ezzel a helyzettel, hogyan tovább az élet? Ekkor döbbentem rá, nekem azt kell tennem, ami boldoggá tesz engem és másokat is! 

Köszönöm, ha eddig eljutottál, most már egy kicsit megismertél engem!

DSC_7097.jpg
**************************
bottom of page