top of page

Bemutatkozás

 Fotós vagyok! Élvezem! Szeretem amikor boldoggá tehetek valakit a fotóimmal! Nagyon szeretem a természetes/elkapott pillanatokat megörökíteni! És ez boldoggá tesz! 

Jó pár éve foglalkozom fotózással és kijelenthetem, hogy nincs is annál jobb, mint amikor a szenvedélyed a munkád. Célom az, hogy ne csak lapozgassunk egy albumot, hanem a fotókat nézegetve bárki újra átélje a csodás pillanatokat. 

Számomra ez nem csak egy szakma, 

amikor a kezembe fogom a gépem, szívem lelkem beleteszem, hogy olyan fotók készüljenek, amelyekkel én is elégedett lennék megbízóként! 

 2023-ban belefogtunk az esküvői videózásba is és eddig csupa pozitív visszajelzést kaptunk. Igyekszünk minden fontos technikát beszerezni,

megtanulni mindent profin kezelni. Sokat tanulunk, hogy tudásunk legjobbját adjuk át a videókban is. Én fotózom, férjem pedig készíti a videó felvételeket. 

 

Levente a kisfiúnk, aki a legtöbb fotózás alkalmával velünk tart és sokat segít nekünk. Levi a Hangulat felelős - kisegítő koordinátor: apró dolgokban segít, díszletet berendezni fotózás előtt. Ha gyermek is van fotózás során, ő felel a hangulatáért legtöbbször. 

 

Egy kis család vagyunk, összetartunk, összefogva dolgozunk közösen, így kérünk téged, ha még nem ismersz minket, tudd, mi többségében együtt érkezünk az otthonotokba vagy bármilyen helyszínre fotózni. (Esküvőkön kívül természetesen). 

Mindig közvetlen, felszabadult baráti/családi légkört igyekszem/igyekszünk teremteni, hogy a fotózás ne stressz legyen, hanem élmény is.

**************************
bottom of page